Beau'tique

behandelingen

nagelstudio

 

manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels en nagelriemen in een minder goede conditie. De ideale verzorging hiervoor is een manicure behandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie. Indien gewenst kunnen de nagels ook gelakt worden in een kleur naar keuze.

gelpolish

Gelpolish is een product dat eigenschappen combineert van gel en nagellak. Het is de ultieme uitkomst indien je opzoek bent naar een natuurlijk ogend product om de nagels te verstevigen. Met gelpolish creëer je perfect gemanicuurde nagels die 3-4 weken mooi blijven, afhankelijk van de groei van de natuurlijke nagels. Gelpolish wordt aangebracht als een nagellak op de natuurlijke nagel en uitgehard in een LED lamp. Indien gewenst kan dit ook op teennagels aangebracht worden tijdens een pedicure behandeling, op de voeten blijft het product tot wel 6 weken zitten.

gelnagels

Gelnagels zijn de ideale oplossing voor mooie en verzorgde nagels. Deze zijn het meest geschikt bij klanten waarvan de natuurlijke nagels splijten/scheuren of indien je een voorkeur hebt voor (extreem) lange nagels. Afhankelijk van de groei van de natuurlijke nagels blijven gelnagels 3-4 weken perfect zitten. Deze kunnen naturel, french of als kleur geplaatst worden.

mini-pedicure

Bij de mini pedicure worden de nagels enkel geknipt, gevijld en gereinigd. Verdere problemen, zoals eelt, worden niet aangepakt. Deze pedicure behandeling is ideaal om de nagels voor te bereiden op gelplolish.

medische pedicure

Een medische pedicure gaat verder dan een gewone mini-pedicure. Naast het knippen en vijlen van de nagels worden ook problemen zoals ingegroeide nagels, likdoorns en schimmelnagels behandeld en het eelt wordt vakkundig verwijderd. Laat uw voeten elke 6 weken verzorgen om voetproblemen te vermijden.

nagelstudio

gelaatsverzorging

Clephar Skin Care biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. Bij de eerste behandeling volgt altijd een persoonlijke huidanalyse, hierbij kunt u rekenen op professioneel advies. De huid moet in een optimale conditie verkeren om er jong en gezond uit te zien en omdat elke huid uniek is, zullen wij samen op zoek gaan naar de verzorging die het best bij u past. De bovenste huidlaag vernieuwt om de 4 tot 6 weken, dit is dan ook de ideale termijn om uw huid professioneel te laten behandelen. De Skin Care behandelingen en thuisproducten bieden snelle en veilige huidverbetering voor ieder huidtype en zijn bovendien hypoallergeen. Hierdoor zijn ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes!

nagelstudio

ontharing gelaat

Na het bespreken van jouw wensen geven we een behandeling op maat waarbij we de wenkbrauwen shapen, epileren en waxen. Indien nodig kleuren en knippen we de wenkbrauwen voor een nog mooier resultaat. U zal versteld staan wat een mooi in vorm gebrachte wenkbrauw doet met uw gelaat. Ook bovenlip, kin en/of wangen kunnen zorgvuldig ontdaan worden van overtollige haartjes. Wij maken steeds gebruik van film- en/of striphars

spraytan

spraytan

Spraytanning is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een mooie bruine kleur, het hele jaar door. Een behandeling duurt gemiddeld zo'n 15 minuten en het resultaat stemt overeen met gemiddeld 6 tot 8 zonnebanksessies. Vani-T producten zijn organisch en hypoallergeen en daarom speciaal geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De kleur wordt steeds aangepast aan uw huidtype en wensen.

spraytan

wimperlift

 
 
 

YUMI™ lashes is een behandeling voor het liften van de natuurlijke wimpers, in tegenstelling tot de traditionele wimperpermanent die alleen maar de wimpers naar achteren krult, worden de wimpers met YUMI™ lashes naar boven gelift. Hierdoor krijgen ze lengte, hoogte en volume: uw wimpers zien er langer en voller uit. Het effect van de wimperlift is 8 tot 12 weken zichtbaar, wat overeenkomt met de natuurlijke levenscyclus van de wimpers. De behandeling duurt slechts 45 minuten en veroorzaakt geen enkel ongemak.

PRIJSLIJST